Livet till havs

Älskar du att meka med båtar? Bra, men då vet du också att jobbet kräver jobb på högre höjder och att du måste ha bra och säkra arbetsställningar för att göra jobbet snyggt. Med solida arbetsplattformar kan du säkra ditt båtvarv och serva folks klenoder inför sommaren.

Arbetsplattformar är riktigt praktiska på många sätt. Dels kan du ha dem i ett showroom så att folk kan komma att gå upp i den för att få sig en rejäl överblick på båten, och dels är de bra att ha i servicelokalerna så att du som fixar båtarna står säkrare när du arbetar. Med solida arbetsplattformar i aluminium står din båt säkrad hela året, och du med!

 

Vilken service behöver en båt?

En båt behöver gedigen service från köl till mast och för att komma åt underifrån ända upp till toppen, behövs en bra och säker arbetsställning så att du kan slipa, måla och lacka. Du måste kunna böja dig ner, krypa under båten, sträcka dig och vinkla huvudet och hela kroppen. Trappställningar måste ha höga krav på sig så att du inte faller. Tänk också på att använda hjälm och skyddskläder när du servar båtar.

 

Låt kunden få sig en ordentlig titt

Vid en båtförsäljning gäller det att ligga steget före. När du servat en båt och den är i toppskick är det de potentiella köparna som ska kunna se båten från alla hörn och kanter samt vinklar. Tänk på att ha en enkel och säker arbetsställning som inte skymmer båten och som samtidigt gör det enkelt för köparen att gå upp och titta på båtens alla delar. Arbetsställningen kan också komma väl till pass under mässor när båten ska lyftas upp och visas upp för den stora massan.

 

Stäng meny